Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

24/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

24 Ekim 2023

24/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Zonguldak Esnaflarından ; Hüseyin Ateş’in babası , Temel , Ercan , Naciye , Nazmiye ve Merhum Engin Ateş’in dedeleri , İsmail ATEŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı İsmail Ateş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Rıfat Yılmaz’ın eşi , Özcan Yılmaz , Nurcan Çavuş , Aycan Ayçiçek ve Reşide Abanoz’un anneleri , Nijdi , Melis , Reyna ve Duru’nun anneanneleri , Zülfü Çavuş , Oğuz Abanoz ve Burak Ayçiçek’in kayınvalideleri , Ayşe YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ayşe Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Beycuma Devrek İslam köyü sakinlerindenMerhum Durmuş TERZİ’nin eşiSüleyman,Hayrullah,Şaban,Şahin ve Ak Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili İsmail TERZİ’nin annesiYAŞARE TERZİ vefat etmiştir

Cenazesi bu gün Uzunmehmet camisinde kılınacak öğle namazı sonrası İslamköy aile mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı YAŞARE TERZİ’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.